By Jordy academy


De By Jordy Academy 2024 gaat nu open! 

Jordy geeft al geruime tijd spring, dressuur -en crosstrainingen. Hij vindt het erg leuk om zijn kennis over te dragen aan anderen. Dit bracht hem op het idee om de By Jordy Academy op te richten. Een volledig trainingspakket gedurende het hele eventingseizoen, voor iedereen die het leuk vindt om (beter/makkelijker ) te leren crossen.

 

Het pakket bestaat uit:

o   Professionele begeleiding bestaande uit dressuur, spring & cross-trainingen

o    Wedstrijdbegeleiding bij eventingwedstrijden

o   Een individueel (wedstrijd) plan en persoonlijke evaluaties

o   Een theorie-avond met alle ins & outs van eventing

o   Een mooie Horka eventing set

      bestaande uit softshell jas,cross-shirt, eventingsjabrak, capcover en vliegenmuts én een by Jordy jas.

o   Een uitnodiging voor een rondleiding en course-walk bij een van Jordy’s internationale eventingwedstrijden in Nederland.

     

De By Jordy Academy biedt trainingen en begeleiding in een gezellig groepsverband. In totaal zullen er acht trainingen worden gegeven. Hierbij komen alle disciplines naar voren.


Halverwege februari zal er een kennismaking worden georganiseerd bij Horka in Zwolle. De eerste training is in maart. Vervolgens zullen de trainingen telkens na ongeveer 4 weken (eens per maand) worden georganiseerd. In principe zijn alle trainingen in het weekend. Mogelijk zal er tijdens vakantie of in de zomer (als het lang licht is) ook op een avond worden getraind. De data van alle weekenden worden in februari tijdens de kennismaking besproken. 


o   De trainingen zijn eens per maand

o   In het midden en het oosten van Nederland

o   In kleine groepen (maximaal 3 á 4 personen)

o   Groepen worden ingedeeld op leeftijd en niveau

 

De wedstrijdbegeleiding zal worden aangeboden bij drie nationale eventingwedstrijden. Tijdens deze wedstrijden zal Jordy de leden van de Academy zo goed mogelijk begeleiden. Zo wordt de mogelijkheid geboden om samen de cross te verkennen en zal Jordy helpen bij het losrijden voor het springen en/of crossen.

 

 

De By Jordy Academy is voor elke enthousiaste ruiter/amazone met enige spring ervaring.

 

o   Jong en oud

o   Ervaren en onervaren

o   Fanatieke wedstrijdambities en oriënteren met eventingwedstrijden

 

Voor meer informatie,een prijsopgave of een inschrijfformulier voor de By Jordy Academy 2024, mag  je altijd  contact opnemen.