SPONSORS


Jordy Wilken is zeer dankbaar voor de sponsoren die het hem mede mogelijk maken de sport op deze manier te beoefenen. 


Wilt u ook sponsor worden? Dan kunt u gerust contact op. 

 

Aan het eind van 2020 hebben wij een nieuwe sponsor aan ons team kunnen toevoegen: Devoucoux.

Devoucoux produceert sinds 1985 luxe paardenzadels. Ze maken meer dan 3.700 unieke zadels, op basis van 17 basismodellen.

 

Jordy krijgt de kansom zich verder te ontplooien op deze fijne zadels. Door zijn dressuurzadel, welke bekend staat om zijn “close contact “ krijg je meer interactie tussen ruiter en paard. Ook vindJordy de ligging vanzijn onderbenen erg prettig, en gaf ook de woorden:“ Ik kan beter doorzitten dan ooit”.

 

Jordy’s springzadel is ook een “close contact “ zadel met een groter draagvlak dan anderespringzadels. Dit grote draagvlak zorgt ervoor dat de wervelkolom vrij is en dat het paard goed kanbewegenenmeer comfort heeft. Dit zadel geeft de ruiter een fijne comfort en zorgt voor veelbalans. 

 

Het originele Franse kwaliteitsmerk Devoucoux heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld en dit komt zowel ruiter als paard ten goede.

 

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over de producten van Devoucoux? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

 
Horka, Sponsor, Eventing, Sport, Eventingruiter, Jordy Wilken

Het in 1956 opgerichte familiebedrijf HORKA International B.V. is uitgegroeid tot totaalleverancier van ruiter-, paarden-, en stalproducten. HORKA streeft naar een goede prijs-kwaliteitsverhouding waarbij veiligheid, ‘elegant design’ en een goede pasvorm voorop staan. Daarnaast wordt er door het HORKA team voortdurend geanticipeerd op ontwikkelingen en recente trends om zo elk seizoen een stijlvol & functioneel assortiment aan te kunnen bieden. Meer informatie vind je op de website: www.horka.com

VITALstyle is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het vermarkten van ecologisch verantwoorde producten en concepten voor dier, bodem en plant voor particuliere en beroepsmatige toepassing. Hierbij staat zorg voor het milieu, innovatie, duurzaamheid en kennisoverdracht centraal. 
VITALstyle biedt 100% natuurlijke diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en aanvullende diervoerders. In alle VITALstyle producten zitten natuurlijke ingrediënten verwerkt die elk hun eigen functie hebben. De combinatie van deze ingrediënten maakt onze producten effectief en veilig voor jou en jouw paard.

VITALstyle is hét merk voor een fit en vitaal paard.

Equi-PA, Sponsor, Eventing, Sport, Eventingruiter, Jordy Wilken

Equi-PA is hét managementbureau voor de hippische sector dat begrijpt dat goed management en een goede focus het verschil kunnen maken. Equi-PA neemt via Athlete management, show support en wereldwijde transporten van paarden veel werk uit handen. Kijk voor meer informatie op de website www.equi-pa.com.Jordy Wilken, Eventing, Eventing ruiter, Instagram, Website, Paarden, Chapeau