Paard in training zetten


Jordy is niet alleen een succesvolle ruiter in nationale- en internationale eventing wedstrijden maar houdt zich ook intensief bezig met het trainen van paarden. HiermeebiedtJordypaardenliefhebbersdemogelijkheden om een paard in training te zetten. De eigenaar is hiermee ook verzekerd dat het paard de perfecteverzorging heeft gehad enintopconditie is. Jordy weet uiteraard als geen ander hoe deze dieren het beste verzorgd en getraind moeten worden.

Ambities nastreven

 


Als je ambitieuze plannen hebt met je paard, en je wilt gaan deelnemen aan een van de disciplines in de paardensport, is het een vereiste dat je paard in goede conditie is. Alleen dan kun je op een veilige manier je ambities nastreven. Daarnaast is het trainen van paarden van groot belang om als combinatie uiteindelijk goed uit de voeten te kunnen. Maak gerust gebruik van de ervaringen vakkennis van deze succesvolle eventing ruiter.

Training op maat


Jordy biedt een paardentraining op maat aan. Hij zal samen met de eigenaar de doelstellingen vaststellen en het traject hiernaartoe bepalen. De paardentrainingen kunnen op ieder niveau worden aangeboden. Naast het traject ter voorbereidingen op wedstrijden kan er een trainingstraject worden samengesteld ten behoeve van een herstel van een paard. Ook kan er een traject worden doorlopen om op recreatief niveau van paardensport te genieten.