By Jordy op kamp

Wat is By Jordy op kamp?

 

Voor eventingliefhebbers organiseert Jordy Wilken samen met Manege 't Hoogt trainingsmidweken voor alle leeftijden en niveaus op de vernieuwde locatie van Manege 't Hoogt in Utrecht. De midweken geven ruiters en amazones zonder eigen pony of paard de kans om in aanraking te komen met eventing of hun ervaring te vergroten. Manege 't Hoogt beschikt over fijne ervaren paarden en pony's en heeft daarnaast een recent aangelegd cross-terrein mét waterbak voor een echte cross-training.  

By Jordy op kamp is voor alle eventingliefhebbers en geïnteresseerden zonder eigen pony of paard: 

  • Voor jong en oud
  • Voor beginners en gevorderden

 

Met wie ga ik By Jordy op Kamp?

 

De midweken worden georganiseerd met maximaal 16 deelnemers, waaronder kinderen en volwassenen. We starten op woensdagavond met de kennismaking. Iedere deelnemer zal zorgvuldig aan zijn 'eigen' pony of paard voor dat weekend worden gematcht. Op donderdag zullen de dressuur -en springtraining plaatsvinden en op vrijdagochtend -save the best for last - de crosstraining. Na de lunch zal de midweek gezamenlijk worden afgesloten. 

 

De trainingen zullen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 4 personen. De groepen zullen worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Behalve aandacht voor de praktijk, zal er ook tijd worden besteed aan theorie tijdens de theorie-avond over eventing en de clinic over valtraining.  Nadat alle kennis en ervaring is opgedaan, ontspannen we gezellig met elkaar tijdens de Bonte Avond!

Wil jij By Jordy op kamp?

Tijdens het kamp krijgen ruiters en amazones zonder eigen pony of paard de kans om in aanraking te komen met eventing of hun ervaring te vergroten.

Manege ‘t Hoogt beschikt over fijne ervaren paarden en pony’s en heeft daarnaast een aangelegd cross-terrein mét waterbak voor een echte cross-training. 

Dit jaar is er plek voor 5 eigen pony’s en paarden. Tijdens het kamp beschikken zij over een ruime box en kunnen de pony’s en paarden onder toezicht buiten spelen in onze longeercirkel. Er wordt vier keer per dag ruim voldoende voordroog gevoerd en je mag zelf eigen brok meenemen.


•By Jordy op kamp:  vrijdag 29 juli t/m 31 juli 

Inschrijven kan via de website van Manege 't Hoogt. 

Klik op onderstaande knop om direct naar deze website te gaan.