Losse lessen volgen

Welke ruiter kan je beter de kneepjes van het paardrijden bijbrengen dan iemand die vele nationale- en internationale successen heeft behaald op dit gebied? Als je interesse hebt in paardrijles moet je zeker eens informeren naar de mogelijkheden van Jordy Wilken. Deze succesvolle eventing ruiter biedt immers paardrijlessen aan.

Vanaf 1 april geeft Jordy iedere tweede dinsdagmiddag/avond van de maand crossles in Utrecht bij manege t’ Hoogt. Dit is alleen mogelijk met eigen pony/paard. Manege t’ Hoogt beschikt over een mooi crossterrein waar veel mogelijkheden zijn om goed te kunnen trainen. 

 
Deelnemers lessen in kleine groepen van maximaal 4 personen, welke zullen worden ingedeeld op leeftijd en niveau. De trainingen zullen worden gegeven van 15.00 tot 20.00 uur. In totaal zullen er 7 trainingen worden georganiseerd. Aanmelden is mogelijk voor een enkele, meerdere of alle de trainingen. 

 

  

In Wierden in onze thuisbasis en ook hier beschikken wij over een crossterrein. Hier kun je terecht voor de dressuurlessen, springlessen en de basis crosslessen. Dit kan zowel privé als in groepsverband.  Ook is lessen op locatie mogelijk, voor interesse hier in kun je een berichtje sturen. 


 Voor meer info over lessen én het aanmelden neem contact op door te klikken op de button.